Aseară, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitate a izbucnit un conflict între mai multe persoane. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au participat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul unui conflict survenit în urma unor neînțelegeri, 5 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 66 de ani, din localitatea Roznov, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, o persoană în vârsta de 66 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicați au tulburat ordinea şi liniștea publică.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

Articolul precedentAvertizare imediată de vânt puternic în județul Neamț
Articolul următorUn tânăr a murit, iar altul este în spital în urma unui accident rutier. Șoferul era beat (FOTO)