11 persoane (cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani) au fost reținute de polițiști după scandalul ce a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11:00, în județul Neamț. 

La data 9 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați despre faptul că pe strada Bistriței din localitatea Săvinești, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au participat la aplanarea conflictului și implicit, la identificarea și conducerea la sediul poliției a 11 persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, toți din Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în urma unui conflict survenit pe fondul unor neînțelegeri între o femeie de 36 de ani și soțul său, de 31 de ani, ambii din Săvinești, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma conflictului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 62 de ani, din Săvinești, au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 11 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPeste 3000 de țigări de contrabandă găsite de polițiști în mașina unui pietrean
Articolul următor11 posturi de lăcătuș mecanic în Piatra-Neamț. Vezi lista completă a locurilor de muncă vacante