Un bărbat de 53 de ani,care şi-a bătut mama şi a încălcat şi ordinul de protecţie prin care a fost obligat să părărsească locuinţa, a fost reţinut de oamenii legii.

Miercuri, 13 martie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut un bărbat, de 53 de ani, din Tupilați, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetările efectuate a reieșit că la data de 12 martie, pe fondul unor neînțelgeri, bărbatul și-ar fi lovit mama, o femeie de 81 de ani, din Tupilați, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de aceasta.

Întrucât la data de 13 martie, acesta ar fi încălcat obligațiile dispuse, a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma audierilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTânăr reținut după ce a sustras mai multe țevi metalice din curtea unei biserici
Articolul următorAu furat o maşină şi i-au dat foc. Un tânăr a fost reținut