Un tânăr de 19 ani, care a condus o motocicletă deşi nu avea permis pentru acest tip de autovehicul, a ajuns la spital, cu fractură deschisă la gambă, după ce s-a izbit cu motocicleta de o bordură și a fost aruncat pe trotuar.

Incidentul a avut loc la data de 21.10.2018, în jurul orelor 16.00, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că un tânăr de 19 ani, din Taşca, a condus o motocicletă din direcţia Bicaz – Tarcău. Ajuns pe strada Republicii, acesta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a izbit de o bordură și a fost aruncat pe trotuar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului (conform Serviciului de Ambulanță, fractură
deschisă gambă), care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale poliţiei, polițiștii au constatat faptul că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrinși în flagrant la furat porumb
Articolul următorPrins la vamă la volanul unei mașini cu ITP fals