Și-a ucis copilul și mama soacră după care a dat foc la casă (FOTO-VIDEO)

Crimă șocantă în Neamț, în această dimineață. Un bărbat și-a ucis copilul și mama soacră, după care a dat foc la casă.

Incidentul a fost anunțat în jurul orei 5:15, când pompierii au intervenit la un incendiu pe strada Blanduziei din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitarii s-au deplasat 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor calificat.

Conform ISU Neamț, după stingerea incendiului, pompierii au descoperit două persoane decedate.

Ancheta a fost preluată de colegii de la poliție. Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile aflate în trei camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în dimineața zilei de 26 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-a ucis fiul, după care și-a incendiat locuința.

La fața locului au intervenit colegii de la I.S.U. Neamț, care au lichidat incendiul izbucnit, în urma căruia au fost descoperite corpurile a două persoane.

Din verificările preliminarii a reieșit că un bărbat, de 60 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani și soacra, de 68 de ani.

Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei.

Articolul precedentO premieră cu mult zgomot, la Teatrul Tineretului
Articolul următorTrei victime după un accident la Târgu-Neamț. A intervenit descarcerarea (FOTO)