Un tânăr de 25 de ani şi un bărbat de 46 de ani sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

La data de 24 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat pe un drum comunal din Pângăraţi, un autoturism condus un localnic, de 25 de ani,  în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

La data de 24 noiembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au depistat pe DJ 127 A, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 de ani, din localitatea Bicaz Chei.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat care a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele situaţii, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAmendă de 10.000 lei şi 12 m.c. lemn confiscat de la un bărbat din Dămuc
Articolul următorTaxele și impozitele locale pentru 2019 rămân neschimbate la Piatra-Neamț