SRI a postat de Paște un mesaj în afara stilului său caracteristic, renunțând la finele ironii care le-au făcut celebre. ”Sărbători cu o singură dorință”- este urarea scurtă a principalului serviciu de informații al României.

”Sărbători cu o singură dorință”- doar atât a scris Serviciul Român de Informații (SRI) în tradiționala sa urare, pe o poză cu un porumbel alb stilizat, purtând în cioc o ramură de măslin, simbolul păcii.

O trimitere către războiul declanșat de Rusia în Ucraina acum mai bine de două luni și în privința căruia nu există niciun semn că ar putea să se sfârșească în curând.

Imagine

SRI a devenit celebru pentru urările sale amuzante, postate cu ocazia fiecărei sărbători semnificative.

”Nu te poți scunde la nesfârșit”– suna urarea SRI de Dragobete, în timp de ce Anul Nou scria ”Misterul lerului rămâne intact”, iar de Crăciun avea mesajul ”Sărbători fericite tuturor neascultătorilor”.

Mesajele ironice ale SRI au devenit de fiecare dată virale și au primit zeci de mii de aprecieri.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentNicolae Ciucă, mesaj după victoria lui Emmanuel Macron în Franța: „E un vot în favoarea unei Europe unite, respingând extremismul”
Articolul următorEmmanuel Macron, reales președinte al Franței. Mesajul președintelui: Anii ce vin nu vor fi liniștiți, vor fi istorici