În această dimineață s-a înregistrat o temperatură de 0 grade Celsius în Masivul Postăvarul și -1 grad în Poiana Brașov. Cerul este senin și sunt condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Exceptând zona “S-ul Mare” de pe Pârtia Lupului și Pârtia Subteleferic Inferior, toate celelalte pârtii sunt deschise, amenajate și se prezintă, încă, în condiții bune, deși avem vreme de primăvară! În Poiana Brașov sunt deschise și amenajate pârtiile Bradul și Stadion. Stratul de zăpadă măsoară 30 de centimetri în zona superioară și 20 de centimetri în zona inferioară.

Atenție, schiori! Din cauza diferențelor mari de temperatură între zi și noapte, zăpada poate fi tare sau chiar înghețată dimineața, mai ales în zona superioară a masivului.

În această dimineață funcționează următoarele instalații de transport pe cablu: telecabinele Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Vă reamintim că astăzi, brașovenii plătesc 50% din valoarea cartelelor de schi valabile în această zi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00. Ski-pass-urile, inclusiv cu opțiunile valabile pentru Miercurea brașovenilor, pot fi încărcate și online: www.skibv.ro.

Informații despre starea pârtiilor și funcționarea transportului pe cablu: https://starepartii.brasovcity.ro/

Articolul precedentZiua Mondială a Faunei Sălbatice va fi sărbătorită pe 3 martie
Articolul următorHandbal feminin: România – Croația, astăzi, în preliminariile Campionatului European