Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  va organiza vineri 12 aprilie 2019 Bursa generală a locurilor de muncă, activitate ce se va desfășura în Piatra Neamț la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19 în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar în Târgu Neamț la Casă Culturii “Ion Creangă” din str. Ștefan cel Mare, nr. 61.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

”Până la această dată au confirmat participarea un număr de 72 de agenți economici care vor oferi 586 locuri de muncă vacante în domenii că industria textilă, servicii, construcții, din care 27 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizăm că aceste date sunt intermediare și se pot modifica întrucât de la unii agenți economici se așteaptă confirmări”, informează AJOFM Neamț.

Articolul precedentTeatru stradal, ateliere meșteșugărești, lupte demonstrative, jonglerii cu steaguri la Sărbătoarea Curții Domnești
Articolul următorPrins în flagrant în timp ce cerea „taxă de protecție”