Un echipaj al Serviciului  Județean de Ambulanță Neamț a fot solicitat luni 13 aprilie 2020 la ora 17:48 în comuna Rediu, pentru a acorda asistență medicală unui tânăr de 23 de ani, victimă a unei agresiuni.

”Victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă  P. Neamţ cu diagnosticul plagă înjunghiată abdominală prin agresiune, două plăgi hipocondru stg., traumatism toraco-abdominal” , informează SAJ Neamț.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit  faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 47 de ani ar fi agresat cu un obiect tăietor înțepător un băbat de 23 de ani, ambii din Rediu.

Victima a fost transportată la spital, iar în urma expertizei medico-legale, fapta a fost încadrată la tentativă de omor. Cazul a fost preluat de către un procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Aseară, procurorul a dispus măsura arestului preventiv.

Articolul precedentAmenzi de peste 350.000 de lei, într-o singură zi, pentru nerespectarea măsurilor stabilite pe perioada stării de urgență
Articolul următor304 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 în Neamț