Un tânăr de 17 de ani a fost prins în flagrant de către poliţiştii de investigaţii criminale în timp ce primea de la o tânără de 21 de ani, 450 de euro. Banii au fost solicitaţi pentru a nu publica fotografii indecente cu partea vătămată.

La data de 13 ianuarie, orele 14.00, în urma unei sesizări primite de la o tânără de 21 de ani, din Târgu-Neamţ, referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ, au organizat unui flagrant.

Astfel, a fost identificat şi prins un tânăr de 17 ani, din Vânători-Neamț, în timp ce primea de la persoana vătămată, suma de 450 de euro.

Banii au fost solicitaţi de acesta pentru a nu publica sau transmite altor persoane fotografii în care tânăra apărea în ipostaze intime.

În urma audierilor, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj, urmând ca astăzi să fie prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii l-au introdus în Arestul I.P.J. Neamţ.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentArestat după ce și-a violat fiica
Articolul următorCiocnire între doi schiori pe Pârtia Cozla. Unul dintre ei, accidentat grav