Un bucureştean care a înșelat o persoană din Roznov a ajuns în arestul IPJ Neamț. Polițiștii au percheziționat locuința individului și au stabilit că acesta ar fi comis mai multe infracţiuni de inşelaciune şi în alte judeţe

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 21 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului  Roznov, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 25 – D.G.P.M.B., însoţiţi de luptători S.I.A.S. au efectuat o percheziţie în municipiul Bucureşti, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Conform anchetatorilor, la data de 10.01.2019, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 35 de ani, din Roznov, despre faptul că a fost înşelat de către o persoană, în sensul că i-a transferat 2000 de lei, reprezentând un avans pentru cumpărarea unui tractor dintr-un anunţ fals postat pe internet.

În urma activităţilor specific desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea şi probarea activitatii infracţionale a celui bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Dâmboviţa, care locuia fără forme legale în Bucureşti.

La percheziţie poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile, cartele telefonice, stick-uri de memorie şi un computer, ce ar fi fost folosite de acesta la comiterea de infracţiuni. Bărbatul a fost apoi condus la sediul Poliţiei oraşului Roznov, unde în urma audierilor, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Fiind extinse cercetările, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi comis mai multe infracţiuni de inşelaciune şi în alte judeţe, astfel că vor informa toate unităţile teritoriale de poliţie, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentO stradă din Piatra-Neamț va avea denumirea „Industriei”
Articolul următorSenator de Neamț: ”PSD-ALDE aplică, în România, modalitățile Moscovei de a destabiliza o țară”