Student coming back from school attacked by a thief

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman i-au identificat și reținut pe tinerii, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia au fost introduși în arestul I.P.J. Neamț.

La data de 17 decembrie în urma investigaţiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman au fost identificate și reținute persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, ca fiind doi tineri de 17, respectiv 18, ambii din Iași. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate și predat persoanei vătămate.

Conform IPJ Neamț, la data de 29.11.2018, poliţiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din Roman despre faptul că în jurul orei 21.10 persoane necunoscute i-ar fi sustras geanta cu bunurile personale, creându-i un prejudiciu de 1200 lei.

În urma administrării probatoriului față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului Roman cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Neamț.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentCei mai valoroşi performeri ai anului, premiaţi în Gala Sportului Neamțean 2018 (FOTO)
Articolul următorFinalele în ”Cupa Centenar”