Traficul rutier din Neamț, supravegheat de polițiști din elicopter (VIDEO)

În perioada 26 aprilie – 1 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamț vor supraveghea traficul rutier pe principalele artere din județul Neamț cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Activitatea de monitorizare vizează DN 15, DN 2 și DN 15 C și are drept scop reducerea riscului rutier și coordonarea eficientă a efectivelor de poliție rutieră.

Pentru fluidizarea traficului rutier, înainte, pe timpul slujbelor şi după terminarea  acestora, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ vor supraveghea şi dirija circulaţia pe principalele artere din localităţi.

Patrule ale poliţiştilor rutieri vor fi prezente pe toată durata sărbătorii de Paşti pe drumurile naţionale, judeţene şi pe principalele artere de pe raza judeţului Neamţ, pentru siguranţa traficului rutier, respectarea normelor de circulaţie şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

În perioada de referinţă, în scopul reducerii riscului rutier, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ vor folosi la capacitate şi cu eficienţă maximă, aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele TruCam).

Pe drumurile publice pe traseele de acces către aceste zonele turistice, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, 52 de poliţişti rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente grave.

Mai sus, imagini filmate din elicopterul Inspectoratului General de Aviație pe DN 2

Articolul precedentSlujba de Înviere pe Platoul Curții Domnești din Piatra-Neamț (VIDEO)
Articolul următorTragedii în Săptămâna Mare