Trei persoane din Buzău au fost reținute de polițiștii nemțeni. Doi tineri, de 17 şi 24 de ani, precum şi un bărbat, de 32 de ani sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Bicaz au identificat şi reţinut doi tineri, de 17 şi 24 de ani şi un  bărbat, de 32 de ani, toți din Buzău, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 6 noiembrie, în timp ce se aflau într-un local din Bicaz și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei trei s-ar fi agresat reciproc, acțiunile lor conducând la tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, în timpul conflictului, aceștia au distrus mai multe bunuri din incinta localului, informează IPJ Neamț.

În urma probării activității infracționale, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La activitate au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Articolul precedentVulpițele Galbene, locul cinci în clasament
Articolul următorȘoferul beat care a fugit de poliție și s-a răsturnat se află în arest