Astăzi după-amiază, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autoturism ce se afla în mișcare pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. Incendiul se manifesta la partea din față, la compartimentul motor, cu posibilitatea propagării la întregul autoturism.

Cele două persoane ce se aflau în autoturism s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars partea din față a autoturismului (elemente combustibile de la compartimentul motor, faruri, spoiler și un cauciuc).

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicale.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentB1, la răscruce între statul paralel și cetățean. Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive, astăzi, la ”România Suverană”, ora 20:50
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET