Un bărbat de 56 de ani, din comuna Piatra Șoimului, pe fondul unor certuri cu soția, cu care era în divorț, și-a dat foc la casă după care s-a spânzurat. Incidentul a avut loc astăzi, 18 octombrie, în jurul orei 4:30.

Se pare că bărbatul era în proces de divorț cu soția lui și ca urmare a unor disensiuni între cei doi, bărbatul a incendiat bucătăria de vară după care s-a spânzurat de un copac din curte.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii s-au deplasat în această dimineață ca urmare a unei sesizări primite din partea unei femei de 46 de ani, din Piatra Șoimului, referitor la faptul că soțul ei a incendiat o locuință.

Polițiștii au constatat că o bucătărie de vară era arsă complet, iar în urma cercetărilor au stabilit că după niște discuții în contradictoriu între cei doi, bărbatul a amenințat că se va sinucide. Cercetând împrejurimile locuinței, polițiștii au găsit corpul acestuia spânzurat de un copac. Atât hainele cât și mâinile bărbatului miroseau a combustibil.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și ucidere din culpă. – ne-a mai declarat Robert Costan

Articolul precedentDoi poliţişti din Bicaz au denunţat peste 30 de şoferi care le-au oferit şpagă
Articolul următorBătrân omorât în bătaie de trei tineri, la Secuieni