La data de 21 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DC 55, în localitatea Moldoveni , soldat cu rănirea unei  persoane.                                                     

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 21 august, în jurul orei 14.30 între un tânăr de 22 de ani, din județul Bacău și altul de 23 de ani, din Moldoveni ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul de 23 de ani s-ar fi prins cu mâinile de capota autoturismului condus de tânărul de 22 de ani, care ar fi pornit autoturismul, parcurgând o distanță de aproximativ 500 de metrii, după care l-ar fi proiectat pe partea carosabilă, părăsind locul producerii evenimentului.

În urma sesizării,  polițiștii au identificat persoana în cauză,  pe DN15 D, în localitatea Horia.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 23 de ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentCe probe vor avea loc astăzi la sesiunea a doua a Bacalaureatului?
Articolul următorInstabilitate atmosferică accentuată- Prognoza pe două săptămâni