Accident  soldat cu două victime pe un teren viran din apropierea localității Averești.  Un adult și un copil au fost grav răniți după ce au căzut cu ATV-ul într-un canal de desecare.

”La data de 15 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Averești, soldat cu rănirea a două persoane. Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Roman, conducea un vehicul (ATV) pe un teren viran din apropierea localității Averești, ar fi intrat într-un canal de desecare”, informează IPJ Neamț.

În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului și a unui minor în vârstă de 10 ani, pasager pe același vehicul. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Băiatul de 10 ani a fost găsit de echipajul medical în stop cardio respirator  și  resuscitat la fața locului , după care a fost preluat de un echipaj TIM şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman. Ulterior, băiețelul a fost transferat în stare critică la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Bărbatul de  51 ani a fost diagnosticat cu traumatism forte toracic, fractură deplasare gamba dreaptă. Victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPieton turmentat, accidentat când traversa prin loc nepermis
Articolul următorCum a stricat Iohannis jocul pe bani mulți al proprietarilor de hoteluri cu primăriile