Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor băcăuani a fost prins de polițiștii nemțeni și introdus în arestul IPJ Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 22 aprilie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au fost sesizaţi de către colegii din cadrul IPJ Bacău, cu privire la faptul că un autoturism condus de un bărbat despre care există indicii că s-ar afla sub influenţa alcoolului, nu a oprit la semnalele acestora şi se deplasează spre localitatea Tazlău.

Poliţiştii nemţeni au instituit imediat un filtru de circulaţie pe DJ 156 C Tazlău, unde au depistat în trafic autoturismul în cauză.

La volanul acestuia se afla un bărbat de 36 de ani, din Bacău, care emana halenă alcoolică.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii  au dispus reţinerea pentru 24 ore a conducătorului auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Astăzi va fi prezentat Instanţei de Judecată cu propunerea de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTHEODOR NICHIFOR, Premiul I la faza națională a Concursului „Made for Europe”
Articolul următorIncendiu pus intenționat la Tupilați. Patru persoane au primiti îngrijiri medicale