Un tânăr de 18 ani, din Doljeşti, bănuit că a furat o poşetă, a fost reţinut de poliţişti şi riscă să fie arestat preventiv.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, la data de 21 noiembrie a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Doljești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat la data de 19 noiembrie 2018.

La data de 19.11.2018, ora 19:00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de o femeie de 53 de ani, din Roman, despre faptul că la aceeaşi dată i-a fost sustrasă o poşetă în care avea mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în timp ce persoana vătămată se deplasa spre domiciliu, un bărbat i-a sustras geanta în care avea un telefon mobil, un portofel cu 150 de lei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 1500 de lei.

Poliţiştii au recuperat în proporţie de 95% prejudiciul, care a fost predat persoanei vătămate, iar faţă de tânăr au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ. Astăzi, acesta va fi prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentGala Ambasadorilor Nemțeni și-a desemnat câștigătorii
Articolul următorIPJ Neamț, campanie pentru prevenirea violenței împotriva copiilor și tinerilor (FOTO)