Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti la scurt timp după ce au bătut și tâlhărit un alt tânăr de 21 de ani, pe o stradă din Piatra-Neamţ. 

Totul a avut loc la data de 17 ianuarie, în jurul orei 1.00, când poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 21 de ani, din Dumbrava Roşie, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Durăului din Piatra-Neamţ a fost acostat de două persoane, care i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a se deplasa în judeţul Bacău.

Întrucât persoana vătămată i-a refuzat, cei doi l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei, timp în care i-ar fi sustras 100 de lei şi telefonul mobil.

La scurt timp, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut o tânără de 18 de ani, din Teleorman şi un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma probării activităţii infracţionale, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit de către poliţişti persoanei vătămate.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCadavru găsit într-un imobil din localitatea Săvinești
Articolul următorProgramul evenimentului dedicat zilei de 24 ianuarie