Polițiștii nemțeni au fost sesizați, ieri, de către un bărbat de 51 de ani, din Ceahlău, despre faptul că a fost lovit de către o persoană din comuna Ceahlău.

Din primele informații, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în incinta Primăriei Ceahlău, bărbatul de 51 de ani (viceprimarul comunei Ceahlău – Ion Irimescu) a fost lovit în zona feței de către un bărbat tot de 51 de ani, din Ceahlău (V. V. Uță).

Eram în primărie, lucram la niște hârtii. A venit domnul respectiv, a intrat la contabilă, a închis ușa la birou și a început să țipe la ea. M-am dus și am deschis ușa. Atunci i-a sărit muștarul, a început a mă înjura și m-a lovit. Mi-a tras vreo două palme de mi-a dereglat un ochi.” – ne-a declarat viceprimarul comunei.

Victima a făcut plângere penală iar agresorul riscă închisoarea cu atât mai mult cu cât nu este la prima abatere de acest gen, atât viceprimarul cât și alte persoane fiind victimele lui Uță. Ultima ispravă fiind în noiembrie 2018, când un preot și un dascăl au fost bătuți și tâlhăriți de același individ. (vezi articolul AICI)

,,Ancheta a fost preluată de către polițiștii Secției de poliție Bicaz, care în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei, acesta fiind introdus în arestul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentReprezentanți din 27 de județe ale țării au participat la Concursul de Referate și Comunicări Științifice “Ștefan Procopiu” (FOTO)
Articolul următorDepășire periculoasă pe un drum din Neamț (VIDEO)