CSM Ceahlăul Piatra Neamț a ajuns la trei victorii în patru meciuri disputate în acest sezon al Ligii 3, Seria 1, după ce în runda a patra a reușit să câștige pe terenul nou-promovatei FC Ozana Târgu Neamț. Scorul final al disputei a fost stabilit încă din minutul 38 (1-2), marcatori fiind Denis Șerban (20), pentru gazde, respectiv, Yoann Fellrath (32) și Arsene Luboya (38).

”Prima repriză a meciului desfășurat pe terenul de la poalele Cetății Neamț a fost una în care echipa noastră a fost mai bună. Luboya (10) și Fellrath (11) au ratat șansele începutului de meci, șeptarul nostru irosind chiar o ocazie imensă, după ce a ajuns singur cu portarul advers și a trimis peste acesta, dar pe lângă țintă.

La prima apariție în treimea pietrenilor, gazdele au deschis scorul. Ozana a beneficiat de o lovitură liberă, mingea a fost respinsă nu foarte bine de fundașii galben-negri, iar Șerban (20) a șutat fără preluare din marginea careului mare. Mingea a trecut printre mai mulți jucători, fapt care l-a încurcat serios pe Barna, care a plonjat târziu.

Până la pauză însă soarta meciului avea să se întoarcă.

Gazdele nu au mai avut nici un moment ofensiv de remarcat, în timp ce CSM Ceahlăul a marcat de două ori și a mai irosit câteva bune situații de a mai înscrie. Luboya (26) a șutat de la distanță, dar pe direcția portarului târgnemțean, după care a ”lucrat” faza golului egalizator. A pătruns în careul gazdelor prin flancul nostru stâng, a centrat în ”gura porții”, iar Fellrath (32) a restabilit egalitatea. Același atacant francez a șutat (35), dar a prins în doi timpi Bîlbă. Franck M’Barga a executat foarte bine un corner în minutul 38, iar Arsene Luboya a înscris în urma unei lovituri de cap al cincilea său gol în campionat în patru meciuri”, informează oficialii clubului.