CSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat sâmbătă, 27 iulie 2019, primul meci de pregătire al verii în compania colegei de eșalon și serie, Șomuz Fălticeni. Partida a avut loc pe terenul central al Stadionului Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț și s-a încheiat cu scorul de 2-1 (1-1) în favoarea galben-negrilor.

Scorul a fost deschis de Alex Șoimu (VIDEO – Moment 2), care a înscris cu un șut la colțul scurt după o pasă în adâncime a mijlocașului Franck M’Barga. Golul egalizator s-a consemnat în minutul 36, atunci când Andrei Mateiciuc a profitat de o greșeală colectivă a echipei noastre. În minutul 85 scorul s-a modificat ultima dată, Anthony Gabor terminând cu gol o fază pornită din jumătatea noastră de teren.

”Meciul a fost unul în care echipa noastră a arătat atitudine bună, poftă de joc și momente multe în care și-a dominat adversarul. Și asta la capătul a două săptămâni în care s-a muncit pentru ca totul să fie cât mai bine din punctul de vedere al pregătirii fizice. Au fost zile în care s-au desfășurat și câte două ședințe de pregătire pe zi. Plus că numărul mare de schimbări de la nivelul lotului înseamnă muncă pentru integrarea jucătorilor nou-veniți, și ei de asemenea tineri și foarte tineri”, au declarat oficialii clubului.

Programul de jocuri amicale și de antrenamente continuă pentru echipa pregătită de Gabriel Rădulescu și de colegii săi. Antrenamentele se vor desfășura la Piatra Neamț, iar la capitolul jocuri se apropie ziua debutului în Cupa României.

În turul 1, CSM Ceahlăul va înfrunta pe AS Bradu Borca în ziua de miercuri, 31 iulie 2019, de la ora 17:30. Obiectivul echipei este calificarea în turul următor.

Articolul precedentCinci răniți după un accident provocat de o șoferiță din Neamț
Articolul următor391 de locuri de muncă vacante în Piatra-Neamț, 386, în Roman, iar în Târgu Neamț 60