CSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat miercuri, 13.02.2019, al șaselea meci amical al acestei pauze competiționale. Duelul a avut loc pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț și s-a înregistrat în compania colegei noastre de eșalon și serie, Foresta Suceava.

Dacă la pauză s-a consemnat egalitatea, scor 1-1, ultimul fluier al partidei a fost al scorul de 2-1 în favoarea echipei pregătite de Gabriel Rădulescu și Florin Anton. Oaspeții au deschis scorul prin atacantul Andrei Pavel, originar din Piatra Neamț, iar CSM Ceahlăul au întors soarta jocului prin reușitele lui Răzvan Pîntea și Bogdan Oteliță.

În ultimele 15-20 de minute CSM Ceahlăul a evoluat cu o formație în care seniori erau doar portarul Teo Cîmpianu, mijlocașul Cosmin Rotaru și atacantul Cosmin Țapu. Ceilalți opt au 18 ani – Pîntea, Hodorogea și Andreș, 17 ani – Alex Rusu și Gabor, și 16 ani – Moroșanu, Matei și Oteliță.

CSM Ceahlăul mai are două partide de pregătire de jucat până începe campionatul. Prima va fi sâmbătă, 16.02.2019, de la ora 12:00, la Piatra Neamț, cu CSM Bucovina Rădăuți, iar cealaltă va fi în deplasare la Foresta Suceava în ziua de vineri, 22.02.2019, informează oficialii clubului

Rezultatele consemnate în meciurile amicale disputate până acum:

CSM Ceahlăul – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1
CSM Ceahlăul – Ozana Târgu Neamț 1-2
CSM Ceahlăul – Sporting Juniorul Vaslui 2-1
CSM Ceahlăul – Aerostar Bacău 1-2
CSM Ceahlăul – FC Botoșani II 1-1
CSM Ceahlăul – Foresta Suceava 2-1.

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentPietreni prinși la furat în Harghita
Articolul următorReținut pentru că și-a bătut soția. Bărbatul a fost reclamat de fiu