La nivel central au apărut informații despre o posibilă fuziune între PNL și PMP. Conform unor informații ”pe surse”, cele două partide ar fi într-o fază avansată privind fuziunea, care ar urma să aibă loc, cel mai probabil, după alegerile europarlamentare. Informația este negată de președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, vicepreședinte la nivel național.

”Cu siguranță este un zvon. Discuțiile la nivel central sunt ca PMP la europarlamentare să meargă pe forțe proprii, nu au în calcul nicio fuziune. Ce se aude sunt doar zvonuri”, a declarat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, vicepreședinte la nivel național.

Conform președintelui PMP Neamț, discuțiile la nivelul conducerii partidului au fost doar de susținere a unui candidat unic pentru alegerile prezidențiale, iar șanse mai mari are actualul președinte, Klaus Iohannis. Pe de altă parte, la nivelul județului Neamț, există deja o alianță între PNL și PMP , iar la întrebarea dacă o eventuală fuziune ar funcționa, răspunsul președintelui PMP Neamț a fost: ”De ce nu?”

”Pentru a scăpa de această dictatură pesedistă, dreapta trebuie să-și unească forțele, iar șanse mai mari sunt de a susține un singur candidat din partea dreptei”, a adăugat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, vicepreședinte la nivel național.

 

Articolul precedentPeste 490 de „șoferi grăbiți” în preajma sărbătorilor
Articolul următorPrima alarmă din acest an (Exercițiu!)