Vulpițele Galbene au înregistrat a doua victorie din acest sezon, în Liga a II-a de fotbal feminin, învingând, pe stadionul Moldova, echipa Ladies Tărgu Mureș cu scorul 4-2. În etapa a treia Vulpițele au învins  Selena SN Constanța pe teren propriu cu scorul de 3-2.

Au marcat Mădălina Apoputoaiei în minutul 8 și Paula Agu de trei ori în minutele 30, 44 și 88.

“Victoria de astăzi reprezintă o gură de oxigen bine-venită în economia clasamentului și al punctelor acumulate. Am întâlnit un adversar pragmatic, cu jucătoare tehnice la mijlocul terenului, jucătoare de execuție care ne-au pus portarul, în câteva rânduri, la treabă.

Am reușit să punctam prin Mădălina Apoputoaiei în min 8, că apoi să fim egalați în min 15 și conduși pe tabelă în min 21. Am reușit egalarea prin Paula Agu în min 30 și am intrat la cabine în avantaj prin golul marcat din lovitură de pedeapsă de aceeași Paula Agu în min 44. În repriza a doua am avut mai multe ocazii de poartă, dar abia spre finalul meciului am reușit să înscriem din nou prin aceeași Paula Agu.

Ne așteaptă un meci greu la Iași, săptămâna viitoare, împotriva unui adversar dificil, un meci care va contura forma finală a clasamentului până la debutul returului din primăvară”, a declarat Adelin Tălmăcel, antrenor Vulpițele Galbene.

În acest moment vulpițele se află pe locul cinci în clasament cu șapte puncte acumulate.

Articolul precedentȘoferul beat, autorul accidentului de la Horia, reținut
Articolul următorTânără rănită grav după ce a căzut din căruță