Peste 200 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii nemțeni în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea abaterilor la regimul legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 230 de sancțiuni contravenționale, potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, polițiștii au reținut 105 permise de conducere, dintre care 104 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și unul pentru alcool.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv excesul de viteză și consumul de alcool în rândul conducătorilor auto.

Articolul precedentMonitorizare coronavirus Neamț: 4 persoane în carantină și 32 persoane în auto-izolare voluntară la domiciliu
Articolul următorVandalii ”pasionați” de graffiti, amendați de polițiștii locali (FOTO)