Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru penultima serie de tratament balnear, a optăsprezecea, ce are intrare în stațiuni perioada 14 – 16 noiembrie 2018, sunt alocate 121 de bilete de tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Tușnad, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Ef.Nord, Căciulata, Techirghiol,  Mangalia, Slănic Moldova, Tg.Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Covasna, 1Mai – Oradea, Nicolina și Olănești.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Dorim să informăm că pentru acestă serie nu au intrat în alocare un număr de 71 bilete de tratament (13 bilete de tratament pentru Amara, 15 bilete de tratament pentru Eforie Nord, 6 bilete de tratament pentru Herculane, 4 bilete de tratament pentru Slănic Moldova, 9 bilete de tratament pentru Tg.Ocna, 5 bilete pentru Sângeorz-Băi, 6 bilete pentru Sarata Monteoru și 5 bilete de tratament pentru Căciulata) deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din cele cinci stațiuni.

Reamintim că:

– Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

– Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare a biletului însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului.

–  La momentul eliberării biletului de tratament solicitantul trebuie să prezinte: cartea de identitate, ultimul talon de plată a pensiei dar şi biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).

Precizăm că până la această dată Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat pentru anul 2018 un număr de 3308 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6980 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.

Articolul precedentReținuți de polițiștii nemțeni pentru contrabandă și santaj
Articolul următorPiatra-Neamț și Roman, premiate la ”Gala excelenței în administrație”