Concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante /rezervate în învăţământul preuniversitar-sesiunea 2019, s-a desfăşurat în data de 17 iulie 2019, între orele 10:00- 14:00, în următoarele centre de concurs:Colegiul Tehnologic „Spiru Haret ” și Colegiul Tehnic Forestier.

Din cele  527 de cadre didactice admise pentru a susține proba scrisă a concursului de titularizare în învăţământ, 62 nu s-au prezentat deloc la examen, 52 s-au retras invocând motive personale, iar 21 din motive medicale.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun în zilele de 23-24 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 30 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Articolul precedentDezinsecția din Roman, amânată din cauza avertizărilor meteorologilor
Articolul următorAccident cu victimă după o neacordare de prioritate