Cu zece zile mai mult va sta la închisoare un bărbat de 26 de ani care a condus în stare de ebrietate, față de un bărbat de 36 de ani care a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului. Ambii au fost  conduși și încarcerați de polițiști la Penitenciarul Bacău.

La data de 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Tămăşeni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria  Roman  la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

În fapt, la data de 11.03.2015, acesta a condus o autoutilitară pe DJ 201 C, iar în localitatea Tămăşeni a surprins şi accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei.

La data de 5 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman  au depistat în localitatea Boteşti, un tânăr, de 26 de ani, din  Roman, pe numele căruia era emis de Judecătoria Roman, un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta  era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 10 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului,  constând în aceea că în noaptea de 4/5.03.2017,  a condus un autovehicul în localitatea Săbăoani, având o îmbibaţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Neamț.

Articolul precedentTransportatorii din Neamț, controlați și amendați de inspectorii ITM
Articolul următorUn bloc de locuințe va fi construit în Piatra-Neamț pentru tinerii specialiști în sănătate