Pe 15 octombrie 2018, s-au împlinit 20 de ani de la înfiinţarea Comandamentului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

La ceremonia militară, dedicată celebrării acestui eveniment, a participat, din partea Instituţiei Prefectului – Judeţul Neamţ, Mariceza Andrei, director cancelarie, care a transmis mesajul doamnei prefect, Daniela Soroceanu.

Vă transmitem sincere felicitări pentru felul în care v-aţi îndeplinit, de-a lungul timpului, atribuţiile de serviciu în scopul protecţiei cetăţenilor. Dumneavoastră sunteţi cei care purtaţi uniforma militară, şi care, împreună, vegheaţi la stabilirea liniştii şi ordinii publice şi aţi demonstrat, de nenumărate ori, că v-aţi îndeplinit datoria cu maximum de profesionalism.

Aţi dat dovadă de solidaritate şi implicare în viaţa socială a judeţului nostru în acest an, fie că a fost vorba de inundaţiile cu care ne-am confruntat în această vară, acţiuni de ecologizare ori alte situaţii care v-au necesitat sprijinul.

La acest ceas aniversar vă transmitem, cu sinceră preţuire, urări de sănătate, împliniri profesionale şi personale dar mai ales putere de muncă pentru activitatea dumneavoastră, care nu este deloc una uşoară.

La mulţi ani! ”, a declarat Mariceza Andrei.

Articolul precedentLucrări programate pe drumurile naționale din Neamț, în această săptămână
Articolul următorElevi români, coordonați de profesorul Oniciuc, medaliați la Olimpiada Internaţională de Astronomie