În cadrul activităţii de supraveghere şi monitorizare a persoanelor care au călătorit în Italia s-au prelucrat 1301 chestionare de călătorie din zone fără măsuri şi 762 de chestionare din zone cu măsuri şi monitorizare 14 zile de la data revenirii în ţară.

În prezent în centrele de carantină se găsesc 66 de persoane din care 6 auto-izolate şi 60 carantinate, în 5 centre. Până în prezent s-au recoltat teste la 12 contacţi apropiaţi (14 teste, din care 3 negative şi 11 în aşteptare).

Până în prezent au fost auto-izolate 714 persoane la domiciliu din care astăzi au mai rămas 450. În ultimele 24 de ore au fost auto-izolate la domiciliu 45 de persoane.

În judeţul Neamţ s-au raportat până la aceasta data 12 cazuri suspecte, din care 8 sunt infirmate (teste negative), 1 test este confirmat şi 3 sunt în aşteptare.

Articolul precedentCele șase persoane care au intrat în contact direct cu pacienta confirmată cu coronavirus, în izolare. Se așteaptă rezultatele probelor
Articolul următorPNL intră în carantină, după ce un senator a fost confirmat cu COVID-19. Orban: Mă voi izola la Vila Lac 1