Un tânăr din Neamț, care şi-a împins tatăl de la balconul locuinţei, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Neamţ la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Condamnă pe inculpatul V. C. C., deţinut în Penitenciarul Bacău, la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare şi 4 (patru) ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat. – notează decizia instanței

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Reamintim că pe 23 februarie 2018, un bărbat de 57 de ani, din Roman, a ajuns la spital după ce a fost aruncat de la balconul locuinței sale (de la etajul III al unui bloc din cartierul numit “Pietonal”).

Acesta ar fi fost împins chiar de​ fiul lui (un tânăr de 31 de ani). Bărbatul a căzut mai întâi pe terasa de la etajul I și apoi pe o porțiune de pământ.

După incident, tânărul a fugit repede din apartament. Poliția a intrat în alertă, a instituit filtre, l-au căutat pe tânar  și l-au prins două zile mai târziu. Poliţiştii l-au găsit în localitatea Borsec, din judeţul Harghita, în timp ce făcea autostopul. Voia să ajungă acasă la nişte rude.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentIncompatibilitate la vârful DGASPC Neamț
Articolul următorGăsit înjunghiat în gât