Tânărul de 20 de ani, vinovat de producerea accidentului mortal din seara de 26 septembrie, care a avut loc în localitatea Bicazu Ardelean, a încetat din viață vineri, 12 octombrie, la un spital din Iași.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:30, când tânărul de 20 de ani, din Bicazu Ardelean, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz către Bicaz Chei, iar în localitatea Bicazu Ardelean, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din Tașca.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului de 59 de ani și vătămarea corporală a unei femei de 40 de ani și a unui copil de 7 ani, ambii din Piatra-Neamț, pasageri în același autoturism. Totodată, conducătorul auto de 20 de ani și un pasager de 18 ani din Bicazu Ardelean au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Reamintim că la faţa locului a ajuns, prima dată, un echipaj medical care se deplasa la un alt caz.

Când au ajuns la locul intervenției, medicii au constatat că erau 4 victime: două persoane aflate în stare de inconştienţă (vei doi șoferi) şi alte două persoane (o femeie şi un copil în jur de 7 ani) care au primit asistenţă medicală. Tânărul de 18 ani, nu se afla la locul accidentului.

Șoferul de 59 de ani, nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat. Pentru a doua persoană inconştientă, tânărul de 20 de ani, s-au efectuat manevrele de resuscitare în autospeciala de terapie intensivă mobilă (ambulanța SMURD). Acesta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, ulterior fiind transferat la un spital din Iași. După mai bine de 2 săptămâni, acesta a decedat.

Articolul precedentPompierii nemțeni participă la exercițiul național „SEISM 2018” (VIDEO)
Articolul următor4 ani de închisoare pentru tentativă de omor