Un tânăr de 27 de ani, din Pânceşti, care a agresat o femeie de 41 de ani şi pe fiul acesteia, a fost arestat preventiv fiind acuzat de comiterea infracţiunii de lovre sau alte violenţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 27 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 29 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au identificat și reținut un tânăr,  de 27 de ani, din Pâncești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 23 martie, în timp ce acesta se afla pe o stradă din localitatea Pâncești și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi lovit cu o unealtă forestieră pe un alt tânăr, de 25 de ani și pe mama acestuia, de 41 de ani, ambii din Pâncești.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 30 martie, fața de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPreselecție copii și juniori pentru Secția Șah la CSM Roman
Articolul următorPatru ani și cinci luni de închisoare după un scandal într-un bar