Club Sportiv Municipal Roman informează că, duminică, 07 Aprilie 2019, începând cu orele 10:00, se va organiza preselecție copii și juniori pentru Secția Șah din cadrul Clubului. Cei interesați vor fi așteptați în strada Ștefan cel Mare nr.246, etajul 1 (deasupra Casei de Pensii Neamț – Punct de lucru Roman, fostul Club Petrotub).

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt:

 vârsta copilului cuprinsă între 5 și 12 ani.
 de preferat, ca nivel minim de pregătire, copilul să știe să mute piesele pe tabla de șah;
 acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții);

Înscrierile se vor face la adresa de email a Serviciului Competiții Sportive din cadrul C.S.M. Roman: [email protected] și la numărul de telefon 0786.772.050.

Facem precizarea că înscrierea se va putea face și în ziua preselecției, la locația menționată mai sus. Activitatea de preselecție a grupelor de copii și juniori C.S.M.Roman va fi coordonată de către un instructor din cadrul Clubului.

Toate costurile pentru întreaga activitate sportivă a grupelor de copii și juniori la șah vor fi suportate de C.S.M.Roman.

La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentE timpul pentru curățenia de primăvară! S-a dat startul campaniei de ecologizare „Piatra Curată”
Articolul următorA lovit o femeie și pe fiul acesteia cu o unealtă forestieră