Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului Boroș Claudiu Florin, de 29 de ani, din Roman.

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, cu privire la faptul că, fiul său BOROȘ CLAUDIU FLORIN, de 29 ani, a părăsit în  mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt. Bărbatul prezintă o cicatrice la buza superioară și un tatuaj pe umărul stâng.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră cu un imprimeu colorat pe spate, bluză neagră, tricou alb, blugi albaștri, pe cap purta un fes negru, fiind încălțat cu adidași roșii.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul precedent526 de persoane în carantină și 1314 persoane în auto-izolare la domiciliu la data de 5 aprilie, în județul Neamț
Articolul următorIncendiu în Dragomirești pornit de la un scurtcircuit