La ora 10:30, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Vânători Neamț. 
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Târgu Neamț. 
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șase persoane. În urma evenimentului rutier persoană a rămas încarcerată. 
Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de 67 de ani, pasager într-un autoturism. Aceasta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț. Alte 2 persoane, au necesitat îngrijiri medicale. Două femei de 49 și 70 de ani au fost preluate de un echipaj de la SAJ în  vederea transportului la CPU Târgu Neamț.
Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentIncendiu la un autoturism parcat în fața Primăriei Roznov
Articolul următorAcțiuni de amploare a polițiștilor din județele Bacău, Neamț, Covasna și Harghita