ACTUALIZARE: Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, a condus un autoturism pe strada Plantelor din Dumbrava Roșie, iar la intersecția cu DN 15, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din București, cu care a intrat în coliziune. 

O femeie însărcinată şi un copil de 1 an şi jumătate au ajuns la spital după un accident rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 11:30, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de stingere cu modul de decarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, la locul evenimentului fiind direcționată și o ambulanță cu medic din cadrul SAJ Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau patru persoane, din care trei adulți (2 bărbați și o femeie însărcinată) și un copil de 1 an și 6 luni.

Toate cele 4 persoane au fost evaluate de către medicul de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean), fiind preluate și transportate la spital: femeia însărcinată și copilul.

Articolul precedentPeste 1800 cazuri noi de cancer în județul Neamț
Articolul următorAccident feroviar mortal. Un bărbat a murit lovit de tren