Un bărbat de 43 de ani, din Tarcău, a decedat marți, 4 decembrie, după un accident rutier ce a avut loc în comuna Tarcău. 

Conform IPJ Neamț, în jurul orei 4:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bicaz au intervenit la un accident rutier produs în comuna Tarcău, și soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 43 de ani, din Tarcău, a condus un autoturism pe drumul comunal Brateș, din direcția Tarcău – Brateș și nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, moment în care a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat într-un șanț, iar mai apoi într-un arbore.

În urma impactului, autoturismul a ricoșat în acostamentul sensului de deplasare Brateș – Tarcău.

Șoferul a rămas blocat în autoturism (între portieră și partea carosabilă), fapt pentru care a fost solicitat un echipaj de descarcerare.

Conform ISU Neamț, la locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Militarii au procedat la extragerea victimei din mașina răsturnată în șanț. Persoană a fost declarată decedată de către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

Articolul precedentZăporul a revenit pe Bistrița
Articolul următorUn nou club sportiv în Neamț, MTB ROMAN