Asociația Club Sportiv MTB ROMAN, și-a anunțat în mod oficial începerea activității în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul Primăriei Roman, chiar de Ziua Națională, 1 DECEMBRIE.

Asociația are ca obiectiv promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților civice de natură culturală, artistică, ecologică și sportivă pentru comunitate. A fost înființată de voluntari ai MTB plus alți iubitori de sport și natură, constituiți într-un grup de inițiativă care au organizat cel mai mare eveniment sportiv al anului 2018 din Municipiul Roman, “MTB Român Maraton Ed 1”.

Reprezentanții asociației, Buzdugan Petru-Marcel, Năstasă Constantin, Damian Andrei și Fieru Adrian-Alexandru au prezentat obiectivele și acțiunile de amploare pe care Asociația le propune în perioada următoare.

Pentru luna Decembrie și prima parte a anului 2019 evenimentele principale propuse sunt : “Moș Crăciun Există” acțiune cu caracter social și MTB Maraton ediția a-II-a activitate cu caracter sportiv. Mai mult, organizatorii își propun constituirea unei baze de date cu voluntari, pentru activitățile ce vor urma și încurajarea voluntariatului precum și a sportului de masă.

Totodată, asociația intenționează ca în anii ce vor urmă să sprijine și ramuri sportive care nu sunt reprezentate sau organizate instituțional la nivelul Municipiului Roman.

Primarul Lucian Micu, prezent la conferință de presă,  a  apreciat pozitiv faptul că înființarea asociației vine în întâmpinarea proiectelor  pe care și le propune Primăria Roman și Clubul Sportiv Municipal Român în sprijinirea sportului de masă local,  și a exprimat  sprijinul în ceea ce privește proiectele asociației.

Cei care vor dori să se alăture acțiunilor Asociației pot lua legătura cu membrii acesteia pe pagina de socializare MTB Roman și la adresa de email [email protected] .

Articolul precedentAccident mortal la Tarcău (FOTO)
Articolul următorPârtia de schi Cozla așteaptă zăpada