Primele „artificii” la Târgul de Crăciun la Neamț au putut fi observate duminică, 9 decembrie, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, unde un incendiu a izbucnit la tabloul electric al unei căsuțe, în jurul orei 18:00.

Conform ISU Neamț, incendiul a fost lichidat imediat cu un stingător, până la sosirea echipajului trimis. Din fericire, incidentul a fost unul minor, doar câteva căsuțe rămânând nealimentate cu energie electrică.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la suprasolicitarea instalației electrice.

Artificii naturale… în seara aceasta la Târgul de Craciun! – a fost mesajul postat pe Facebook de persoana care a surprins imaginile video.

Târgul de Crăciun de anul acesta se va întinde pe perioada 7 decembrie 2018 – 5 ianuarie 2019. Programul artistic este astfel structurat încât la fiecare sfârşit de săptămână – în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică – Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ să ofere publicului nemţean spectacole de genuri muzicale diverse, de la tradiţionalele colinde, la muzica dance, folk, pop, ori folclor. 

Târgul de Crăciun este organizat de Consiliul Judeţean Neamţ prin Centrul de Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” și a debutat pe 7 decembrie, cu un concert al interpretului Lou Bega.

Pe parcursul evenimentului Târgul de Crăciun de la Neamț vor evolua numeroși artiști locali și naționali, printre care se remarcă Roxana Nemeș, Selfie, Heaven, Ionică Moroșanu, Adi Beznă, Oana Radu, Claudia Pavăl, Hevito, Alessia, Dya, alături de multe alte tinere talente ale cluburilor de copii din județul Neamț.

Articolul precedentInternet gratuit în 11 locuri din Piatra-Neamț din 2019
Articolul următorMuncitori rătăciți pe Ceahlău, aduși în siguranță în Durău