Luni, 13 aprilie, prin apel la 112, pompierii  romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodarească în  comuna Bahna.

La locul solicitarii s-au deplasat deplasat trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Moldoveni cu autospeciala din dotare și pompieri voluntari de la SVSU Bahna.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (garaj și depozit lemne).

”Incendiul a fost localizat și lichidat. A ars un tractor, aproximativ 1 tonă de lemn, 2 mc de cherestea și alte bunuri materiale aflate în interiorul anexei. Nu au fost victime”, informează ISU Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scânteia mecanică (aparat de tăiat folosit necorespunzător)

Articolul precedentAngajări fără concurs, la DSP Neamț
Articolul următorAmenzi de peste 350.000 de lei, într-o singură zi, pentru nerespectarea măsurilor stabilite pe perioada stării de urgență