30 de zile de arest pentru bărbatul de 44 de ani și control judiciar pentru tânărul de 18 ani, acuzați că ar fi bătut un bărbat de 39 de ani din Vânători-Neamț.

Conform IPJ Neamț, la data de 11 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 44 de ani, iar în cazul tânărului de 18 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamţ  a dispus plasarea sub control judiciar pentru 30 de zile.

Reamintim că la data de 10 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din Vânători-Neamț despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri izbucnite, un bărbat de 39 de ani ar fi fost lovit cu pumnii și cu un obiect din lemn în zona feței și a corpului, de un bărbat de 44 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț.

Bărbatul a fost încarcerat de poliţişti în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Articolul precedentConsiliul Județean Neamț va avea un nou brand turistic
Articolul următorDebut în liga secundă de fotbal feminin