Consiliul Județean Neamț va avea un nou brand turistic pentru care va plăti 112.000 RON (FĂRĂ TVA), firmei SC Babilon Press SRL (firma care deține și revista Q Magazine), pentru identificarea și crearea brandului turistic al județului Neamț.

Conform unui anunț postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firma care a câștigat contractul, în valoare de  112.000,00 RON (24.179,10 euro) FĂRĂ TVA, este SC Babilon Press SRL.
Anunțul a fost postat pe data de 31 august 2018, iar câteva zile mai târziu (pe 5 septembrie) contractul a fost atribuit firmei respective.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, revista Q Magazine este cunoscută ca având o reacție critică la adversarii liderilor PSD.

Ba chiar președintele PSD Neamț și al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a rostogolit zilele trecute mesajul apărut într-un articol al revistei, prin care se încerca să-l scoată pe Liviu Dragnea drept salvatorul resurselor. Acesta susținea că discuţiile despre nemulţimirile din partid (scandalul Dragnea – Firea) reprezintă o temă falsă şi că discuţia este de fapt despre … presiunea asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană.

Mai mult, și Victor Ponta a spus că 130.000 de euro de la PSD se duc în fiecare lună pentru postarea de „mizerii” pe Facebook, și făcea o referire la articolul din Q Magazine. (vezi postarea – AICI)

Articolul precedentLa Neamț, 10 salariați „duc în spate” 14 pensionari
Articolul următorArest preventiv după bătaia de la Vânători-Neamț