Un bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamț, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

Conform purtătorului de cuvântl al IPJ Neamț, la data de 28 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat pe strada 9 Mai din Piatra Neamţ, un bărbat de 41 de ani, din Piatra Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă, de Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Anchetatorii au stabilit că la data de 10.09.2018, bărbatul i-ar fi distras atenţia unei alte persoane, căreia i-ar fi sustras dintr-un buzunar 1500 de lei. Ulterior, la data de 16.09.2018, prin distragerea atenției, ar fi sustras 70 de lei din buzunarul pantalonilor unei alte persoane.

De asemenea, la data de 17.11.2018, în timp ce se afla pe strada Mihai Viteazu din Piatra Neamț,  bărbatul ar fi încercat să sustragă o sumă de bani din buzunarul pantalonilor unei persoane.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTrupul fetei care s-a aruncat în Bistrița a fost găsit. Scafandrii au mai găsit încă un cadavru (FOTO)
Articolul următorCadavru fără cap descoperit într-o fântână din Dragomirești