Tânăra care s-a aruncat în canalul Bistrița (în zona localității Slobozia) sâmbătă seară, 29 decembrie, a fost găsită, ne-au declarat reprezentanții ISU Neamț.

Conform pompierilor, pe timpul căutărilor de la Hidrocentrala Zănești, au fost descoperite două corpuri: un bărbat (corpul fiind în stare de descompunere), și tânăra care s-a aruncat, corpul ei fiind recunoscut de cineva din familie. Trupul bărbatului găsit decedat aparține unui zăneștean de aproximativ 70 de ani, dispărut de la începutul lunii.

Reamintim că sâmbătă, în jurul orei 19:50, o femeie a sunat la „112” și a anunțat că o tânără s-a aruncat în apă. La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție cu barcă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. S-a oprit uzinarea apei, pentru ca scafandrii ISU Neamţ să poată face scufundări în căutarea tinerei.

Pompierii au căutat-o aseară în apele râului timp de câteva ore, iar dimineață au reluat căutările.

Fata are 16 ani (deși, inițial, sursele declarau că ar avea 17-18 ani), provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate, în Slobozia (Roznov). Se pare că trecea printr-o depresie şi îi ducea dorului tatălui, care s-ar fi sinucis şi el, în urmă cu doi ani.

Articolul precedentÎn 2018, municipalitatea pietreană a investit în educație
Articolul următorArestat pentru furt din buzunare