Poliţiştii caută un bărbat în vârsta de 75 de ani, plecat de la domiciliu din data de 6 octombrie.

Poliţiştii secţiei de Poliţie Crăcăoani au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Grumăzești, cu privire la faptul că soţul său Ciocârlan Constantin, de 75 de ani, la data de 6 octombrie 2018 a plecat de la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 6 octombrie, orele 10:30, Ciocârlan Constantin a plecat la un magazin din satul Grumăzești, pentru a face cumpărături, iar de atunci nu a revenit la domiciliu. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că CIOCÂRLAN CONSTANTIN a mai plecat în repetate rânduri de la domiciliu pentru diferite perioade de timp.

La data dispariției, acesta purta o pălărie de culoare gri, era îmbrăcat cu o cămaşă verde şi un pulover bleumarin, pantaloni din stofă verde închis, încălţăminte din material plactic. Semnalmente: 1.70 m înălțime, 65 de kg, păr grizonat, mustaţă.

Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Grumăzești şi pe raza oraşului Târgu Neamţ, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112. – informează IPJ Neamț

Articolul precedentTrecerea la nivel cu calea ferată de pe E85, adusă în atenția autorităților centrale
Articolul următorTânără accidentată pe trotuar